-Evenemang !

Vi kan ledskärm för event! Vänd dig med förtroende till oss med dina planer och önskemål så hjälper vi till med en skärmlösning som passar just ditt behov. Vi har referenser inom de flesta typer av event och alla får inte plats att synas här - så hör bara av dig med dina frågor! Vi har alltid hemma ca 60-70kvm högupplöst P3 SMD, och 30-40kvm P6 SMD samt 30-40kvm utomhus P8 i kolfiber med vindgenomsläpp. Vi har även tross och golvstativ mm på lager. Alltid fria offerter med fast pris - Tveka inte att kontakta oss!

 

DREAMHACK / Dreamhack European TOUR

 • LEDevent.se - Dreamhack TOUR - Sverige, England, Tyskland, Spanien, Frankrike, Rumänien mfl
 • LEDevent.se - Dreamhack TV-studio
 • LEDevent.se - Dreamhack Cluj, Rumänien

-Världens största E-sportstävlingar använder LEDevents skärmar! Runt 25.000st på plats "live" på DH Winter och mer än 500.000st följde finalerna på nätet. LEDevent levererar skärm åt Dreamhacks evenemang runt om i Europa (Sverige, England, Spanien, Frankrike, Rumänien, Tyskland mfl). Vi inreder även Dreamhacks TV-studio. - Vi bugar ödmjukast att få förtroendet att leverera när det verkligen gäller! 

 

SVERIGEMÄSTERSKAP I COSPLAY - Livesändning i SVT

-Sverigemästerskap i Cosplay! Vilket engagemang! Och vilka dräkter! För första gången i historien så sändes ett cosplaymästerskap live på SVT. Vi var på plats med 40 kvm ledskärm - 20 kvm på varje sida av scenen med högupplöst skärm.
Otroligt snyggt event - och "live-känslan" var total vid flera tillfällen. Det kändes verkligen som de olika karaktärerna verkligen var på plats! Facefooto var med och fixade bilder från kalaset! Vi bugar och bockar för att vi återigen får vara med när det verkligen gäller!

 

DEZTINATION - Hardstyle, Hardtrance, Hardcorefestival

-Hardstyle, Hardtrance, Hardcorefestival som mötte allas förväntningar x 3! Grymma effekter, bra ljud, supernöjda besökare och artister - och såklart massor med ledskärm från LEDevent.. Några livebilder; MC Jeff (Holland) & DJ Anime (Italien).

Film från Deztination - The Legacy

 

SVENSKA SUPERLIGAN INNEBANDY - MAIS - Reklamsarg

Installation av MAIS skärm! 30m reklamsarg! 5st högupplösta sexmetersskärmar - ger imponerande intryck! Vi tackar för förtroendet att få leverera och önskar lycka till med säsongen!

 

FOTBOLLS VM - UtomhusTV mitt i city

-Utomhus TV under hela Fotbolls-VM på TwinCity i Jönköping. Ledskärm i 4m x 2m samt snygg installation under tygtak och färgsatta tross-sidor. -Succé!

 

SKYLTFÖNSTERSKÄRM ÅT VOLVO - Nybergs Bil, Jönköping

Nybergs Bil önskade ledskärm i ett skyltfönster för att effektivt förmedla den berömda Zlatan-filmen. Vi fyllde upp en sektion med 7m brett x 2,5m högt! Blev riktigt bra och effektfullt! Önskar du skärm för marknadsföring i ett lämpligt fönster? Vi har alltid demo-skärm att erbjuda till ett förmånligt pris, alltid med full "nyköps-garanti" i 2år. Installation, service och support ingår.

 

RESULTATTAVLA ÅT VIKINGAKAPP - Kanottävling, Jönköping

-Vi körde resultattavla i 4m x 2m åt utomhuseventet VikingaKapp i Jönköping. Vi stod även för ljudanläggning och internkommunikation. Vi tackar för förtroendet! LEDevent kom till slut på en 4e plats - men vänta bara till nästa år! :)

 

NAUSE utomhus @ Havsbadsparken, Lysekil

Vi riggar LED åt Nause i Havsbadsparken i Lysekil. Skön scen precis vid båthamnen - massa LED och bra stämning! Denna dag fick vi lite "fritid" innan allt startade, då vi riggat i god tid. Robin hann att fiska och tom nästan äta färdigt, innan vi fick hjälpa Nause med deras egen LEDskärm. Allt löste sig (Robin fick stående ovationer av Nause crew) och succé som "vanligt" :)

 

NÄRCON - Animé & Spelkonvent, Linköping

Vi levererar ledskärm till stora scenen på NärCon 2014 i Linköping! NärCon är något fantastiskt unik och speciellt, nämligen en konventsfestival. De tar allt det bästa från animekonvent och spelkonvent för att ge sina tusentals hängivna besökare: NärCon!

 

BLANDADE DJ INSTALLATIONER

 • INFECTED MUSHROOM @ Annexet, Sthlm
 • INFECTED MUSHROOM @ Annexet, Sthlm
 • HELZINKI Hardstyle Festival
 • WAYSTED PENGUINZ @ The Circus, Helsingfors - Finland
 • MONDAY BAR - Summer Cruise
 • K-Festival, Nicky Romero 5,3milj likes

Infected Mushrooms, Nicky Romero, Helzinki Hardstyle, Monday Bar Summer & Winter Cruises mm mm. Listan kan göras väldigt lång på de DJ bås och scener vi fyllt till bredden med ledskärm. Här ser du några av dem. 

 

BLANDADE EVENEMANG

 • Post Hotel - Göteborg
 • Trollhättans Filmfestival 6,5m bredd x 3m höjd
 • Pingstkyrkan Unite, 10m bredd x 3m höjd
 • Konferenslösning 6,5m bredd x 3m höjd
 • Invigning Fjärrvärmeverket Jönköping
 • Port Du Soleil - Göteborg
 • Backdrop - Liveband

Blandade evenemangsbilder från stort till smått. Använd ledskärm till filmvisning, bildvisning vid invigning, snygg allmänljussättning och perfekt som backdrop vid livespelningar. Attitude Modemässa använde skärm som anslagstavla och programtablå - lätt att ändra om det blir justeringar!

 

SPECIALANPASSNINGAR

 • Permanent installation - Se dagens meny / öppettider på långt håll

Vi hjälper gärna till med permanenta installationer! Vi är duktiga på smarta lösningar och har egen verkstad för specialdesignade projekt. På bild syns bla en servicehiss till ledskärmen hos JIK - Jönköpings Innebandy. Utomhus filmvisning åt Södra Skogsägarna i ytterst kuperad terräng - vi gjorde ett anpassat stabilt stativ och drift med 2st elverk.

 

 

Kontakta oss - så ger vi gärna förslag på en anpassad skärmlösning!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.