-Mässor!

Att använda ledskärm i sin mässmonter är genialiskt. Du får stor yta att förmedla ditt budskap och att skilja dig ifrån mängden. Stora tydliga budskap ger omedelbar information om vad du har att erbjuda - långt utanför din egen monter. Här följer några exempel på olika monterbyggen. Ledskärmen byggs ihop till den storlek som du önskar. Varje enhet är 50cm bred x 100cm hög. Se vilken lösning som skulle passa dig bäst. Hänga från taket? Golvstativ? Eller kanske en skärm integrerad i vägg?

Varför välja LEDevent som leverantör? Vi hjälper till hela vägen. Från planering av monterlayout, sätta ihop media, till montering och driftsättning. Den film vi gjort kan du sedan fritt använda på webben / sociala medier osv långt efter att mässan är slut. 

Vi är duktiga på att ta fram media och kan med hjälp av dina befintliga filmer/foton klippa ihop film/bildspel precis som du vill ha det – i det format som du valt att få skärmen byggd. Vi kan även ta nya bilder/filmklipp om du önskar. Vi har full utrustning in-house och är duktiga både på att fotografera och filma. Vi har också nära samarbete med kollegor som filmar/animerar TV-reklam åt TV4, TV3 mfl.

Vi är vana att jobba med snäv budget och vi har all utrustning som krävs för att få bästa resultat kontra prislapp. Alltid fria offerter och fast pris på varje projekt.

 

ESMAs monter - Underleverantörsmässan

Bilder från Elmia Sub Contractor, ESMAs monter. 5m bred x 2m hög skärm. LEDskärm och film/media framtaget för denna specifika monterstorlek, ett brett panorama. - Vi hjälper till hela vägen och filmen kan sedan användas på webb / som säljstöd osv. Full HD kvalité. I denna monter har vi även lagt matta och byggt modulväggar till förvaringsutrymmet bakom ledskärmen. Vi har lagt till några smarta funktioner som uppskattas när man står på mässa långa dagar; Laddningsuttag + hylla för mobil/ipad, smidiga krokar och galgar, belyst spegel samt anslagstavla. Riktigt dörrkarm med låsbar dörr. - Vi hjälper till från planering till färdig monter!

Se filmen vi gjorde åt Esma här.

 

MASSEY FERGUSONs monter - Lantbruksmässan

Massey Fergusons monter på Lantbruksmässan. 5m bred x 3m i höjd. - I ett nära samarbete med Elmia så tog vi fram en riktigt snygg monterlösning åt Massey Ferguson. En fristående vägg med infälld högupplöst P6 ledskärm gav ett proffsigt intryck och fick i stort sett alla att stanna till. Ljudsystem hängdes i tak för att inte synas - och lyfta filmupplevelsen.

 

NGK MASTERS monter - Bilsportmässan

NGK Masters visade film på Bilsportsmässan hela påskhelgen! 5m brett x 3m högt, lagom hissat med golvstativ för att synas långt utanför montern! Även live-streaming från scen. Vi tackar NGK för förtroendet att leverera komplett skärmlösning!

 

ROTOLA PUKKILAs monter - Möbelmässan

Vi byggde annorlunda mässmonter på möbelmässan MIBO åt finska Rotola Pukkila. 15m lång och 2m hög, dvs 30kvm. För att klara höjdgränsen på 2,5m så användes golvstativ med svarta tygklädda ramar nertill. Ramarna släpper igenom ljud så högtalarsystem placerades baktill för att ge en behagligt ljud utan att synas. Vi klippte ihop anpassad film av befintligt marknadsmaterial. Resultatet blev en unik panoramafilm där exempelvis "TV-apparater" hoppade upp en efter en, och ställde sig precis där TV-bänkarna stod i montern. I dessa visades sedan samma film som på övriga skärmen. Coolt, innovativt och en mässmonter som stack ut rejält! Välkommen att kontakta oss med dina tankar kring en annorlunda monterlösning - Alltid kostnadsfri offert med fast pris som inkluderar allt ifrån montering till färdigt media i full HD.

Se filmen vi gjorde åt Rotola Pukkila här.

 

 

MERCEDES BENZ / SETRAs monter - Persontrafikmässan

Vi gjorde Mercedes / Setras monter på Persontrafik på Stockholmsmässan, Älvsjö. 7m i bredd x 3m i höjd hissad från taket. Syntes över hela hallen! Riktigt snygg film på högupplöst skärm gav stort gensvar! Vi tackar för förtroendet!

 

LANDSTINGETs monter - Friskvårdsmässa / konferens / filmvisning

Landstingskonferens - Smidig och elegant ledskärmsinstallation i 3m bredd x 2m i höjd, högupplöst P6. Skärmen upphöjd 80cm från golv med stativ och med svart tyg nertill som släpper igenom ljud för att osynligt kunna lägga en ljudanläggning bakom.

 

SWEDBANKs monter - Öppet Jordbruk, Oktober 2015

Swedbanks monter på Öppen Gård / Jordbruk. 3m brett x 2m högt snyggt infällt i montervägg. Enkelt, stilrent och perfekt att kombinera ledvägg med förvaring. Tjockleken på skärmen är endast 7cm och regelverket är ofta 3" så ingen förvaringsyta går förlorad på insidan.  

 

BLANDADE MONTRAR MED LEDSKÄRM

  • LLB mässan 7m x 2m
  • -Pris för Bästa Monter! RP Möbler, Danmark. 6m x 2m.
  • Ljud, Ljus & Bild mässan, Eventgross  3m x 2m
  • ECO keyrings - monter 4m x 2m, Promotionmässan
  • LEDevent.se - ecokeyrings.se - Klicka på bilden för att läsa mer om ekologiska nyckelringar för profilreklam.
  • TLP monter, LLB mässan 7m x 2m
  • Eventgross monter 3m x 2m

En av våra kunder fick pris som "Beste Stand" på möbelmässan i Danmark. Vi levererade 6m brett x 2m högt på 0,5m golvstativ för att inte behöva betala höjdtillägg i montern. Vi hade gjort en anpassad film i full HD till just detta panorama. 

Se den danska vinnarfilmen här.

Huvudkontoret i Finland gillade filmen så mycket att de ville ha en engelsk version på sin web.

Se den finska versionen här.

 

Kontakta oss - så ger vi gärna förslag på en anpassad skärmlösning!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.