-Strandbio!

-Strandvagnen har varit väldigt uppskattad sedan starten år 2010, och förbättringar har gjorts under åren. Vi hade länge pratat om att hitta den perfekta dagen för att testa biostämning utomhus. Start med bad, grill, soft musik, sköna vänner och avsluta kvällen i en brassestol i solnedgången framför en bra film och en sprakande brasa.

-Bio på Bryggan! Efter supersuccén med strand-bio så infann sig perfekta förutsättningar för en Brygg-Bio! Vindstilla sommarkväll, månklart och med den vackert upplysta bron i bakgrunden så var det dags att återigen bjuda in till en spontan och skön filmkväll för alla som ville komma. Grease hade 35års jubileum, så vad kunde vara bättre.. :)

Det går inte att planera i förväg när det blir bio nästa gång, då vädret måste vara bästa möjliga, men vi skriver på vår facebooksida redan på morgonen när vi börjar att rigga - så tryck gilla och kom på nästa biokväll! Gratis såklart, det är bara på kul . Biokvällarna har lockat ett hundratal besökare varje gång, och många tycker att det är det bästa som hänt under hela sommaren.

Alla är alltid välkomna - och vad ROLIGT att så många kommer! Hoppas vi ses på nästa häng, när vädret är sådär suuperduuper!

-Följ oss på Facebook!

Kontakta oss - så hjälper vi dig med dina LEDplaner!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.